3D-Planung am Tablet mit Augmented Reality

Terrasseplanner

Terrasseplanlegging med nettbrett & pc

megaplaner3d på internett
Den som foretrekker å planlegge ved hjelp av datamaskinen istedenfor blyant og papir, bør ta en titt på vår megaplaner. Den digitale løsningen er bedre, og fremfor alt enklere! Planleggeren behersker alle monteringsreglene til megawood® og genererer en helt nøyaktig 3D-visning av den planlagte terrassen. Hver av prosjektene dine inneholder et individuelt planleggingsnummer, som du kan gå til din fagforhandler med og få et skreddersydd tilbud. Den kommer du til å like, for vi har utstyrt megaplaneren vår med et svært lurt forhandlersøk, – naturligvis også med en kontaktmulighet.
Virtuell i realiteten
Med den enestående megawood® appen for iOS og Android legger du din ferdig planlagte terrasse deretter virtuelt foran huset ditt. Fest markerbildet fra magasinets bakside på husveggen og still kameraet mot det. Akkurat på det stedet hvor markeringen vises din fremtidige terrasse i livebildet på ditt nettbrett eller smartphone. Fra underkonstruksjonen til barbentgulvet kan man se alle detaljene fra nært hold og fra alle retninger. Vi har ennå ikke funnet opp noen knapp, som straks plasserer den virtuelle terrassen din i hagen, men vi jobber med saken. I påvente av dette gleder din fagforhandler seg til å få til forespørsel. Ikke glem å oppgi planleggingsnummeret ditt!

badge appstore badge google play

 

Augmented Reality

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok