Novo-Tech Werk in Aschersleben

Tillit – made in Germany

"Der det arbeides, støver det" - og det er også godt!"

For oss er det basisen for morgendagens råstoff: Sagflis. Ved vårt midt-tyske hovedkontor i Aschersleben utvikler og bearbeider vi det til et innovativt tre-polymer-material. De 125 medarbeiderne i firmagruppen vår har produsert mer enn 6 millioner kvadratmeter terrassebord siden 2005. Det at vi har montert så store flater er vår garanti for deg. Vi er ledende på det europiske markedet og det ønsker vi å være også i fremtiden. Derfor har vi latt våre kunnskaper patenteres. Navnet: megawood®. Det forener naturproduktet tre med innovativ polymer-teknologi til et enestående miljøvennlig og gjenvinnbart naturprodukt, som er grunnlaget for produktene våre. Den massive byggemåten garanterer den lange levetiden og formstabiliteten. Det er forskjellen mellom disse og trekammerproduktene! I tillegg oppfyller vi alle de gjeldene normene og de fastlagte garantikravene.

Barnesikring er inkludert
Vi satser på naturen: Vårt trematerial med en naturfiberandel på inntil 75 prosent inneholder ikke myknere, PVC og formaldehyd. Det kommer godt an: Vi har allerede fått en offisiell godkjennelse for produksjon av leker.

Sichtprüfung

Øvelse gjør mester
Ved kurssenteret vårt, lindenhof, holder vi regelmessig kurs forhandlere, forhandlere og monteringsfirmaer. Slik holder våre sertifiserte megawood® partnere seg oppdatert. Sammen med VHI engasjerer vi oss for bærekraftig bygging med polymermaterialer ved Institut Bauen und Umwelt.Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok